Brugeroprettelse

Tryk på “SELVBETJENING” på denne side. Herefter kommer du videre til klinikkens e-portal

 

Første gang du besøger e-portalen, skal du oprettes som bruger. Brugeroprettelsen sker ved at trykke på “Opret mig som bruger” under teksten til højre for cpr nummer boksen.

Det er vigtigt også at oprette børn med  deres eget cpr.nr og med eget password til brug senere ved tidsbestilling, recepter og lign.

Under brugeroprettelsen skal du udfylde en række oplysninger om dig selv, det er vigtigt at du udfylder e-mail feltet med en gyldig e-mail adresse, da vi bruger denne mail adresse til at sende et aktiveringslink og senere til at give dig besked, når der er svar på e-portalen fra din læge.

Når du har udfyldt brugeroprettelses skemaet, og har trykket på “opret mig”, modtager du kort efter en mail fra “noreply@besoeglaegen.dk”. Mailen sendes til den email-adresse du angav, da du oprettede dig som bruger.

Tryk på aktiverings-linket i mailen – et nyt vindue vil nu åbne sig og du vil her kunne se, at din bruger er vellykket aktiveret.
Du kan nu logge ind på e-portalen med dit brugernavn (CPR-nummer). Der skal anvendes NEM-ID ved enhver tilgang til E-portalen.

HUSK AT BØRN SKAL OPRETTES MED EGET CPR-NR OG PASSWORD FOR BESTILLING AF TIDER, RECEPTER OG KONSULTATIONER.

FARS ELLER MORS CPR NR DUR IKKE HERTIL