Tidsbestilling og receptfornyelse

Telefontider

Klinikpersonalet tager imod alle opringninger og visiterer  kl. 08.00-12.00. De vil bede dig redegøre for dit ønske/problem, således at du bliver hjulpet bedst muligt. Lægerne har ikke telefontid, men kan ved behov  ringe tilbage senere på dagen efter visitation ved klinikpersonalet. Hvis du bliver forsinket eller ønsker at aflyse en konsultation samme dag  efter kl. 12.00, kan du gøre dette via akuttelefonnr., som oplyses på telefon 64 41 09 42.

Tidsbestilling og receptfornyelse

HUSK VI HAR SAMMEDAGSTIDER. DVS. DET  ER IKKE MULIGT AT BOOKE TIDER PÅ HJEMMESIDEN LANGT FREM I TIDEN.

Se punktet AKUTELT med forklaring på sammedagstider eller se overskriften SAMMEDAGSTIDER.

Du kan også ringe til klinikpersonalet og bestille tid eller få fornyet din faste medicin alle dage  kl. 08.00-12.00.

Recepter vil være klar næste dag på det ønskede apotek

De vil bede dig redegøre for dit ønske/problem mhp. konsultationslængde. Til en aftalt konsultation afsættes normalt 10 min. Hvis du har behov for yderligere tid, eller der er tale om børne- og graviditetsundersøgelse samt attestarbejde, beder vi dig gøre os opmærksom på dette.

 

VIGTIGT

Sundhedsstyrelsen har indskærpet, at fornyelse af afhængighedsskabende medicin KUN kan foregå ved en konsultation. VI har tidligere ved enkelte patienter tilladt elektronisk eller telefonisk fornyelse, men i henhold til Sundhedsstyrelsens indskærpelse, er dette ikke længere muligt. Således kan vi ikke længere forny sovemedicin, ADHD, beroligende og stærk smertestillende medicin (morfinprodukter, herunder Tramadol) hverken over telefon eller via hjemmesiden. Står nogle af disse præparater på din medicinliste, så vil vi anbefale, at der bookes en konsultation her i klinikken, så der kan lægges en plan for behandlingen og medicinudskrivelsen.

Recepter kan forventes klar på apoteket næste dags formiddag.